CBW erkend

Wij zijn CBW erkend.

Het zit goed met uw nieuwe aankoop.
CBW_erkend_logo
Is de winkel waar u uw aankoop doet erkend door de Centrale
Branchevereniging Wonen? U kunt dat herkennen aan het speciale vignet.
Vonk en Vloer Interieurspecialisten zijn erkend door het CBW.
U weet dan zeker dat het goed zit met uw aankoop. U heeft bijvoorbeeld te maken met Algemene Voorwaarden die zijn opgesteld in overleg met de Consumentenbond. En u kunt rekenen op uitstekende garanties. Bijvoorbeeld wanneer het gaat over aanbetaling.
Want stel: u heeft een aanbetaling gedaan en de betreffende winkel gaat failliet? Bent u dan uw geld kwijt? Bij de erkende woonwinkel niet. U kunt in zo'n geval bij een andere, eveneens erkende, onderneming een nieuwe bestelling doen. U krijgt dan een korting ter hoogte van uw aanbetaling (maximaal 25% van de oorspronkelijke koopsom).

Of het nu gaat om een complete nieuwe stoffering, een nieuwe vloer,een rolgordijn, nieuwe gordijnen, zonwering....Iets kopen voor in uw woning is altijd een spannend moment. Voldoet de aankoop aan uw verwachtingen? Heeft u het prettige gevoel dat u echt de beste keuze heeft gemaakt? Wanneer de winkel waar u uw aankoop doet erkend is door de Centrale Branchevereniging Wonen kunt u deze vragen met 'ja' beantwoorden. Want deze winkels beschikken gegarandeerd over up-to-date informatie over trends en mogelijkheden. Zo zorgen we dat uw nieuwe aankoop perfect aansluit bij uw wensen.

Tevreden klanten. Dat is dé doelstelling van de winkels die erkend zijn door de Centrale Branchevereniging Wonen. En dat merkt u aan de service en de garanties. Aan het enthousiasme waarmee uw vragen worden beantwoord én aan de correcte manier waarop eventuele klachten worden behandeld. Wanneer u vindt dat de winkel uw klacht niet goed afhandelt, kunt u een beroep doen op de speciale Geschillencommissie Wonen, waarin onder meer ook de Consumentenbond is vertegenwoordigd. Deze commissie geeft een 'bindend advies', dat de winkelier verplicht moet opvolgen. Zo zetten we alles op alles om te zorgen dat u tevreden bent.

De winkels die erkend zijn door de Centrale Branchevereniging Wonen staan voor uw zekerheid, wensen en tevredenheid. Een heldere dienstverlening, zodat u wéét wat u in huis haalt.

Vonk en Vloer zijn erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen.

Share