Luxaflex® PowerView® Motorisation

Welkom bij PowerView® Motorisation van Luxaflex®

Een revolutionair nieuw systeem dat je raamdecoratie automatisch bedient op elk gewenst moment van je dag.

Wat als je raamdecoratie je gedachten zou kunnen lezen, en zou volgen op elk moment van je dag. Bepaal je eigen instellingen en PowerView® doet de rest, automatische bediening van je raamdecoratie gedurende de hele dag. Maak voor elke ruimte een eigen scene, met één of meerdere producten tegelijk, in de exacte stand die je wilt. Met één druk op de knop beweegt je raamdecoratie naar de perfecte, voorgeprogrammeerde positie. Of nog beter: de scenes volgen je dagelijks ritme.

Met de PowerView® App kun je gepersonaliseerde scènes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities, zonder dat je nog iets hoeft te doen. Van één enkel raam tot alle ramen in het hele huis. Te bedienen met je smartphone, tablet of een Pebble™ Afstandsbediening.

Combineer de geavanceerde technologie van PowerView® Motorisation met onze prachtige uitgebreide collectie. Zo is de mooiste raamdecoratie nu ook de slimste raamdecoratie.

PowerView® Pebble

De perfecte balans tussen vorm en functie. De Pebble™ Afstandsbediening is het resultaat van onze passie voor innovatie en opvallend design. De Pebble™ is er in zeven kleuren en makkelijk in gebruik.

PowerView™ Pebble afstandbediening

Scene Controller

De Wandbediening werkt hetzelfde als de Pebble™ Afstandsbediening maar dan vanaf een vaste plek in huis. De Wandhouder, ook beschikbaar met Scene Controller, is eenvoudig te monteren op een centrale plaats om alle scènes in je huis te bedienen. Met één druk op de knop. Leverbaar in 3 kleuren.

PowerView® Scene wandbediening

De PowerView™ App

Met de PowerView™ App kun je gepersonaliseerde scènes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities, op elk moment van de dag. Zonder dat je nog iets hoeft te doen. Van één enkel raam tot alle ramen in het hele huis.

luxaflex-powerview-app

Klik op een link hieronder en download de app vandaag nog!

appstore- luxaflex powerview app

google-play-luxaflex powerview app

 

 

 

Onderdeel van je dagelijks leven

Begin de dag met invallend zonlicht door het automatisch openen van je raamdecoratie. ‘s Avonds sluit je de wereld dan op een elegante manier buiten door privacy te creëren.

Coördineren met zonsopkomst en zonsondergang

Wakker worden met het zonlicht op je gezicht, of bij zonsondergang de koude lucht buitenhouden. De PowerView® Hub berekent de tijdstippen van zonsop- en ondergang waardoor je raamdecoratie automatisch in beweging komt.sunrise_set.jpg__1024x600_q85_crop-scale_subsampling-2_upscale

Veilig
Creëer aanwezigheidssimulatie via gepersonaliseerde scènes voor nog meer gemak en een veilig gevoel. Met je tablet of smartphone kun je via de RemoteConnect functie je raamdecoratie bedienen, ook wanneer je niet thuis bent.

Kindvriendelijk

PowerView™ gemotoriseerde raamdecoratie is koordloos en daarmee veiliger voor kinderen en huisdieren.

Remote Connect en Kindvriendelijk

21a3adbd94a58872ee2f3fd7ddcd7bc3_luxaflex_child-safety-banner

Batterij aangedreven

Bijna alle PowerView™ raamdecoratie werkt op batterijen, en zijn daardoor gemakkelijk te installeren, onderhouden en bedienen. De batterijen zitten verborgen achter de bovenrail en daardoor blijft de schoonheid van de raamdecoratie behouden. Uiteraard is de gemotoriseerde raamdecoratie ook aan te sluiten op netstroom.

Share