HET THERMISCH- EN VISUEEL COMFORT VAN EEN SCREEN

Net zoals terrasoverkappingen en zonneschermen biedt een zonwering screen veel voordelen aan thermisch en visueel comfort.

Het thermisch comfort van een screen

Een screendoek doseert de zon inval en regelt de warmte van uw leef- en werkruimte. Het absorbeert een overgroot deel van de zonnestralen en houdt de binnenruimte koel in de warme zomerperiode. Afhankelijk van het soort doek kan een zonwering screen tot zelfs 95% van de zonnestralen reflecteren en wordt hierdoor bijzonder ecologisch en duurzaam omdat het gebruik van mechanische afkoeling wordt vermeden.

Het visueel comfort van een zonwering screen

Het klopt dat daglicht veel aangenamer is dan lamplicht. Maar verblindend licht door de zon wordt integendeel snel vervelend en is niet echt aan te raden voor de ogen. Een screen is hier de ideale filter. Zelf als het doek een groot deel van de zonnestralen reflecteert en een verduisterend scherm vormt, wordt het buitenuitzicht hierdoor nog niet belemmerd.

Visueel comfort is noodzakelijk voor een aangename werkomgeving. Lichtinval zonder storend te werken. Een screen zorgt voor een rustgevend en natuurlijk licht . Geen dichtgeknepen ogen meer voor uw computerscherm.

Dankzij de uitgebreide keuze aan kleuren, creëert u bovendien uw eigenste unieke sfeer.

_bru0056-_blog_1_bru0063-blog_1_emi0016-blog_4

 

 

Share

Nog geen berichten

Laat uw bericht achter