Nieuw !!! SUNWAY® Odysee® Shade

SUNWAY® Odysee® Shade

De SUNWAY® Odysee® Shade is een innovatief product, dat tot de familie van de populaire Duette® Shades behoort. De Odysee® Shades hebben een zelfde isolerende werking als Duette® Shades, maar met de unieke mogelijkheid de afzonderlijke cellen in en uit te vouwen.

U kunt de Odysee® cellen traploos en op iedere hoogte verstellen en daarmee het doorzicht volledig naar eigen wens creëren. Van volledig uitgevouwen (dichte) cellen voor totale privacy, energiebesparing en onzichtbare koorden tot geheel ineengevouwen (open) cellen voor maximale transparantie, doorzicht en lichtregulering.

Sunway%20O1

Odysee® Shade
in open toestand

Sunway%20O2

Odysee® Shade
Shade in half-open toestand

Sunway%20O3

Odysee® Shade
in gesloten toestand

Odysee® Shades zijn in mooie naturel kleuren leverbaar. De nonwoven stoffen zijn lichtdoorlatend en zorgen voor prachtig gefilterd licht. Aan de achterzijde zijn de stoffen altijd wit, voor een uniform beeld van buitenaf.
Er zijn 3 kleuren hardware leverbaar: wit, crème en geanodiseerd aluminium. Odysee® Shades zijn leverbaar met 3 bedieningsopties: Eindloos koord (standaard), PowerTouch en Simplicity motor.

Eindloos koord
De SUNWAY® Odysee® Shade wordt standaard geleverd met eindloos koordbediening. Met de eindloos koordbediening kunt u de Odysee® Shade zowel neerlaten en optrekken als de cellen in- en uitvouwen.

PowerTouch
Optioneel kan de SUNWAY® Odysee® Shade geleverd worden met de koordloze PowerTouch bediening (meerprijs). Dit is een batterij aangestuurde motor die
wordt aangedreven door een extern battery pack van 12 Volt. De bediening gaat door middel van een witte kunststof stang met een druktoets bediening. De Odysee® Shade kan met de op- en neertoets eenvoudig bediend worden.

Simplicity motor
Optioneel kan de SUNWAY® Odysee® Shade geleverd worden met de Simplicity motor bediening (meerprijs). Dit is een batterij aangestuurde motor die wordt
aangedreven door een extern battery pack van 12 Volt. De bediening gaat door middel van een 5-kanaals radio gestuurde (RF) afstandsbediening.

SUNWAY® Odysee® Shade 1

SUNWAY® Odysee® Shade 2

SUNWAY® Odysee® Shade 3

SUNWAY® Odysee® Shade 4

Share

Berichten zijn gesloten