ADO Gordijnen en Raamdecoratie

OVER ADO gordijnen

De naam ADO gordijnen is een begrip in Nederland als het gaat om hoogwaardige interieurstoffen. ADO gordijnen heeft naast een klassieke collectie stoffen ook een groot aantal stoffen met verrassende dessins, ontworpen door vooraanstaande designers, passend binnen de thema's basic, modern en landelijk.
Zo is er voor elk interieur een passende stof te vinden! Alle ADO gordijnen zijn kleurecht, zo goed als krimpvrij en over het algemeen zijn de meeste, prima zelf te wassen.

Gegarandeerd goed

ADO gordijnen staat voor een hoogwaardige kwaliteit van al haar producten. Doordat alles in eigen beheer wordt ontwikkeld en geproduceerd, is het mogelijk de kwaliteit goed onder controle te houden. U krijgt dan ook op elk product een garantie op fabricagefouten.
Wel willen wij u wijzen op de richtlijnen ten aanzien van reinigen. De meeste producten kunt u zelf wassen, andere producten kunnen uitsluitend chemisch worden gereinigd. Dit hangt af van de samenstelling van de stof en de (na)bewerkingen die de stof heeft ondergaan. Bij elk product dat u aanschaft, wordt een wasvoorschrift gegeven. ADO gordijnen zijn lichtecht en zo goed als krimpvrij; zelfs na diverse keren wassen.

Gordijnen sfeermakers?

Overgordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur. Ze geven warmte en huiselijkheid! Een goed advies bij uw zoektocht naar de juiste stof, kleur en dessignering is daarom van groot belang!
Ado biedt advies en keuze in een ruime collectie kamerhoge stoffen welke naadloos worden geconfectioneerd. Het gordijn bestaat als het ware uit één stuk, er hoeven geen banen aan elkaar te worden gestikt. Dit valt mooier en een bijkomstige pré, er is geen patroonverlies.

ADO gordijnen en raamdecoratie collectie

  • Overgordijnen (kamerhoog)
  • Cordon
  • Vouwgordijnen
  • Transparante stoffen (kamerhoog)
  • Breedtestoffen
  • Vitrage
  • Projectstoffen

Brochure ADO gordijnen

Brochure Vouwgordijnen

Meer informatie over ADO?

Wilt u informatie over ADO gordijnen aanvragen,
klik dan op onze knop contact.

Share

Berichten zijn gesloten