Ambiant PVC Vloeren

AMBIANT PVC WIJ ZETTEN DE TREND

De PVC stroken van Ambiant zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters.
Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken.

PVC strokenstructuren

PVC stroken van Ambiant zijn verkrijgbaar met een voelbare structuur. Dit geeft uw vloer karakter.
En dankzij het niet poreuze oppervlak voelen bacteriën zich er niet thuis en is deze vloer dus zeer hygiënisch.

Puur Europees

De nieuwe Ambiant PVC vloeren komen van Europese bodem. Dit betekent, dat het een 100% Europees product is en voldoet aan alle Europese wetgeving op gebied van productie, kwaliteit en milieu. De Europese Unie stelt vanaf 2013 steeds strengere eisen aan bouwproducten, ook met betrekking tot de emissie/uitstoot van onder meer Vluchtige Organische Stoffen. Alle Ambiant PVC Vloeren voldoen aan de strengste emissienormen.

Extra breed en Extra lang

Uniek voor de nieuwe collectie zijn de 4 kwaliteiten met stroken die extra breed (25 cm) en extra lang (150 cm) zijn. Hiervan zijn de Selection en Creative de eerste twee nieuwe kwaliteiten die volop verkoopkansen geven in deze groeiende vraag naar grotere formaten.

Nieuwste trends in tegels

Onderscheidende eigenschap van de nieuwe Ambiant PVC vloerne Collectie is ook het ruime aanbod in diverse tegelkwaliteiten met de namen Creative Tiles en Ultimo Tiles. Hierbij gaat het om compleet nieuwe dessins met onder meer een zeer luxe leisteen variant. Ook hierbij kan de consument wederom volop geïnspireerd worden op basis van de grote tegelformaten (61 cm x 61 cm of zelfs 61 cm x 91,5 cm), hetgeen een unieke vloer geeft.

PVC stroken kleuren

De Ambiant PVC stroken zijn leverbaar in diverse kleuren en dessins.
• Bruin tinten
• Hout tinten
• Vergrijsd tinten
• Wit/naturel tinten
• Zwart/grijs tinten

Onderhoudsadvies Ambiant PVC

download de Ambiant PVC onderhoudsadvies

Meer informatie over Ambiant PVC vloeren?

Wilt u informatie over Ambiant PVC vloeren aanvragen, klik dan op onze knop contact.

Share

Berichten zijn gesloten