Ambiant Tapijt

AMBIANT TAPIJT MEER DAN EEN VLOER

Zacht, warm en uitnodigend, tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Daarom is het fijn dat Ambiant u deze beleving in alle mogelijke uitvoeringen en moderne kleuren aanbiedt. Want tapijt verhoogt uw comfort in werkelijk elke situatie.

Zo kunnen uw kinderen heerlijk en veilig spelen op een zachte ondergrond. En zo kunt u 's avonds heerlijk genieten van uw home cinema want tapijt maakt de akoestiek voller, ronder en natuurlijker.

Aan de andere kant dempt tapijt vele contactgeluiden waaronder hakken. Bovendien is tapijt bijzonder gemakkelijk in het onderhoud.

Kortom, de eigenschappen van Ambiant tapijt vormen ook voor uw woning een stijlvolle oplossing.

Laat u verrassen door tapijt

Wanneer u een vloer kiest, moeten de eigenschappen passen bij uw manier van leven en de uitstraling bij uw stijl van wonen.

De veertig tapijtcollecties van Ambiant zijn volledig afgestemd op de wensen en eisen van de eigentijdse en bewuste mens.
Met andere woorden, Ambiant heeft het tapijt waarbij u zich echt thuis voelt.

De meest sfeervolle vloer

u houdt van een sfeervolle woonkamer met een stijlvol karakter waar u met vertrouwen gasten kunt ontvangen. een behaaglijke ambiance waar mensen tot rust komen en dus graag zijn. uw tapijt kunt u bovendien naar hartenlust combineren met de andere onderdelen van uw interieur zoals meubels en raamdecoratie.

De meest veilige vloer

Voor jong en oud is tapijt een uitkomst en een bron van plezier. peuters die kruipen en leren lopen, kunnen zich op een zacht en warm tapijt helemaal uitleven. ook volwassenen ervaren een natuurlijk en comfortabel gevoel. omdat tapijt stroef is, glij je minder snel uit, wat tapijt de ideale oplossing voor de trap maakt. De verende eigenschappen van tapijt maakt het ook zeer geschikt voor mensen met gewrichtsaandoeningen

Brochure Ambiant tapijt

Meer informatie over Ambiant tapijt?

Wilt u informatie over Ambiant tapijt aanvragen, klik dan op onze knop contact.

Share

Berichten zijn gesloten