Artelux Gordijnen

Artelux Gordijnen

Artelux staat voor een sfeervol gordijnstoffenconcept. Een toegankelijke collectie met een uitgebreide keuze in stijl, materiaal, structuur en kleur. Van rijke soepelvallende jacquards, fraaie transparanten en ausbrenners, eigentijdse drukstoffen tot luxe velvets en een breed kleurenpalet aan uni’s. Met Artelux gordijnen is iedere emotie haalbaar.
Overal om ons heen zien we dat mensen juist hun eigen sfeer willen creëren en in hun unieke en persoonlijke omgeving willen wonen. Pas als je, je eigen draai aan je interieur weet te geven, pas dan voel je, je helemaal thuis! Artelux designers laten zich internationaal inspireren om tot verrassende Artelux dessins te komen.

Woonstijl

Het Artelux gordijnstoffenconcept is opgebouwd vanuit vier verschillende woonstijlen. Tijdloze woon- en leefstijlen met een ruime keuze aan kleur, structuur, mate van transparantie en dessin. Voor ieder wat wils. Doorloop de stijlen, identificeer je met je favoriete stijl en maak een vertaling naar je eigen interieur. Durf! Combineer, mix & match. En creeër zo je eigen wereld, je eigen thuis.

Kleurenpalet

Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit diepe, rijke kleuren gebaseerd op schakeringen van natuurlijke elementen. Edelstenen: scharlaken- of robijnrood, saffier- of topaasblauw, smaragdgroen, diep paars, parelwit, goud- of citrietgeel, koraalrood... Die tinten worden aangevuld met warme aardkleuren die gebruikt worden als basis.

Materiaal en kwaliteit

Artelux gordijnen worden ontwikkeld en vervaardigd met in het achterhoofd een voorliefde voor natuurlijk ogende materialen, structuren en kleuren. Daarnaast hecht Artelux aan gebruiksvriendelijkheid. Veel stoffen uit de Artelux grodijnen collectie zijn wasbaar, dit vereist een zorgvuldige grondstof, binding en materiaal keuze. Zonder een goede prijs-kwaliteitverhouding uit het oog te verliezen, uiteindelijk blijft dat één van de hoofdpijlers die ten grondslag ligt aan de basis van een goede Artelux gordijnen collectie!

Kleuradvies

Vouwgordijnen

Meer informatie over Artelux?

Wilt u informatie over Artelux aanvragen, klik dan op onze knop contact.

Share

Berichten zijn gesloten