Balterio

BALTERIO. STIJL. KWALITEIT. EENVOUD.

Als u een vloer moet kiezen voor thuis of op kantoor, dan zijn de laminaatvloeren van Balterio een uitstekende keuze. Ze bieden jaren gebruiksgenot, zijn makkelijk schoon te houden en hebben een volledige garantie!
Van moderne patronen tot natuurgetrouwe houtnerfstructuren, onze laminaatvloeren helpen u bij het inrichten van uw persoonlijke leefruimte. Welke stijl u ook kiest, u verkrijgt altijd een warm resultaat.

Laminaat vloeren kunnen best tegen een stootje

Dankzij een hoge slijtage- weerstand zijn onze vloeren bestand tegen de impact van hakken, vallende voorwerpen, een brandende sigaret, vlekken... Balterio geeft niet voor niets garanties tot 25 jaar, en op de collectie Traffic geniet u zelfs van een levenslange garantie.

Omarm de toekomst

Balterio verenigt sociale, economische én ecologische belangen op een duurzame manier. Het productieproces wordt geoptimaliseerd en de impact op het milieu wordt verkleind. Alle laminaat draagt het PEFC-label, de garantie voor verantwoord bosbeheer en -behoud.

100% gezond

Bovendien wordt ons laminaat niet gelijmd, de verschillende lagen worden samengeperst tot een stabiele plank. De aanwezigheid van vluchtige organische stoffen ligt daardoor zowat tien keer lager dan de E1-norm. Dat maakt laminaat van Balterio even gezond als echt hout.

Grote keuze verschillende stijlen

Dankzij innovatieve ideeën, inventieve processen en opvallende vormgeving hebt u een uitgebreide keuze. Van moderne patronen tot natuurgetrouwe houtnerfstructuren, onze laminaatvloeren helpen u bij het inrichten van uw persoonlijke leefruimte. Onze laminaatvloeren hebben stijl. Uw stijl

Brochure Balterio

Meer informatie over Balterio?

Wilt u informatie over Balterio aanvragen, klik dan op onze knop contact.

Share

Berichten zijn gesloten