Bonaparte

BONAPARTE TRENDSETTER JONGWONEN

Met Bonaparte heb je altijd de kleur en structuur die het beste past bij jou en je interieur. De ontwerpers van Bonaparte lopen voorop en voelen precies aan welke kleuren en structuren nu en in de toekomst in zijn. En wat dit voor een interieur kan doen, want elk tapijt heeft z'n eigen uitstraling en toepassingsmogelijkheden. Vandaag de dag is Bonaparte daarom een van de meest toonaangevende spelers op het gebied van textiele vloerbedekking in Nederland. Kwaliteit, actualiteit in dessin, kleur en structuur, een hoog serviceniveau en een ruime keuze is wat je van Bonaparte daarom ook absoluut mag verwachten.

Geluiddempend

In een kale ruimte worden gewone leefgeluiden zoals praten, de TV, de radio en het getik van hakken al gauw onaangenaam. In flats of appartementen zijn vooral de zogenaamde contactgeluiden berucht: geluid dat doordringt via de vloer naar het onderliggende plafond.
Tapijt biedt hier een oplossing voor.
Tapijtvezels weerkaatsen het geluid niet, maar absorberen het. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie.

Warmte-isolerend en energiebesparend

Op blote voeten door het huis lopen? Kinderen die op hun kamer op de grond een spelletje spelen? Met tapijt op de vloer wordt dit allemaal heel comfortabel, omdat tapijt warmte isoleert.
Tapijt in combinatie met ondertapijt, zorgt namelijk voor een nog betere isolatie van de warmte. Als gevolg van deze warmte isolatie kan de thermostaat bovendien een stukje lager en kunt u hiermee energie besparen (gemiddeld 4 tot 5%; in een strenge winter zelfs 10%).

Meer informatie over Bonaparte tapijt?

Wilt u informatie over Bonaparte tapijt aanvragen,
klik dan op onze knop contact.

Meer weten?

Share

Berichten zijn gesloten