Brustor

Geniet opnieuw van het buitenleven.

Het terras of de tuin worden steeds vaker het verlengstuk van de woning. “Indoor Cocooning” wordt “Outdoor Living”. Terug naar de natuur met de luxe van binnen. De dakconstructies, luifels of screens zorgen voor een optimale zon inval of voldoende schaduw. Bij warme dagen lijkt het alsof uw huis of zaak is uitgerust met gratis airco. Zo creëert u uw eigenste kwaliteitsmomenten: hetzij alleen met een fris glaasje wijn en een goed boek, een heerlijke maaltijd met de familie, een aangename oase voor uw klanten of een gezellige barbecue onder vrienden. Dit is uw moment.

Zonneschermen

Wilt u bij het ontbijt genieten van de ochtendzon? Of meer schaduw creëren op het warmste moment van de dag? Met de zonneschermen van Brustor bepaalt u helemaal zelf hoe schaduwrijk u uw terras maakt.
De Brustor zonneschermen zijn bovendien beschikbaar als knikarmscherm of uitvalscherm. U kiest gewoon het model dat het beste past bij uw terras of zaak. En niet onbelangrijk: onze zonneluifels zijn perfect windbestendig, robuust, duurzaam én zeer elegant.

Screens

Schijnt de zon in uw computerscherm? Wilt u inkijk van buren vermijden? Dan zijn de Brustor screens een praktische en elegante oplossing. Onze rolgordijnen werken niet enkel verduisterend, ze creëren ook de gewenste privacy. Na jaren research kunnen we u een compleet assortiment screens aanbieden, in verschillende formaten en afwerkingen.
Een screen aan de binnen-of buitenkant van de ramen? Verticaal of horizontaal? Extra stormvast naargelang de beschutting? In de Brustor collectie vindt u vast het model dat aan uw behoeften voldoet!

Brochure Brustor

Meer informatie over Brustor?

Wilt u informatie over Brochure aanvragen,
klik dan op onze knop contact.

Share

Berichten zijn gesloten