Holland Haag

Holland Haag

Al 125 jaar dé totaalleverancier op het gebied van gordijnstoffen.
Als familiebedrijf zit het in onze genen om een stap meer te zetten en relaties aan te gaan met het oog op de lange termijn. Met een breed assortiment en collecties bestaande uit gordijnen van hoogwaardige kwaliteit en eigentijdse ontwerpen bieden wij passende oplossingen voor consumenten en de projectmarkt.
Voor de woning- en projectinrichting branche hebben wij stijlvolle, passende en vlam vertragende collecties. Daarbij gaan wij graag een stap verder en bieden een totaaloplossing. Indien gewenst nemen wij naast de levering ook het gehele confectie traject uit handen.
Bent u benieuwd wat wij voor uw winkel of project kunnen betekenen als gordijn totaalleverancier, neem dan snel contact met ons op.

Onze Collectie

Onze collectie wordt met zorg samengesteld zodat wij u een breed assortiment kunnen aanbieden en voor ieder project een passende oplossing kunnen vinden. In onze particuliere collectie vindt u voorbeelden van projecten waar transparante, overgordijnen en uni stoffen zijn gebruikt.

Liefde voor stof

Onze liefde voor stof houdt niet op bij het samenstellen van een kwalitatieve en breed exclusieve collectie. Ook de veiligheid staat voorop. Daarom is onze collectie ontwikkeld met speciale vlam vertragende materialen.

Wilt u informatie over Holland Haag aanvragen,
klik dan op onze knop contact.

Share

Berichten zijn gesloten