Laminaat

Laminaat vloer

Thuis dat is wat u van uw woning maakt. De ziel die u er in legt. Uw ideeën en inspiratie. Het huis dat door uw persoonlijke inbreng een eigen identiteit krijgt. Waar het gezellig leven is. Een geheel van sfeervolle ruimtes, karaktervol ingericht. Tot en met de vloer. Vonk en Vloer kent de kunst om die droom tot realiteit te maken.

Planken in de living? Tegels in de keuken? Klassiek laminaat in de slaapkamers? Voor elke ruimte heeft Vonk en Vloer de laminaatvloer in huis die bij uw woonbeeld past. Welkom thuis.

Geen twee gezinnen. Geen twee huishoudens. Gelukkig zijn wij allemaal uniek, want als dat niet zo was, zou het leven maar saai zijn. Daarom zijn er laminaatvloeren voor elke smaak. U kunt nu een vloer kiezen die precies past bij de kamer waar hij komt te liggen. Passend bij uw levensstijl en inrichting en tegelijkertijd een praktische vloer die niet onder de indruk is van een druk gezinsleven.

Laminaat is makkelijk

Laminaat is makkelijk. Makkelijk en snel zelf te leggen. Makkelijk verhuis baar (kliklaminaat). Makkelijk in onderhoud. En wilt u ook niet eens wat meer tijd over houden voor leukere dingen?

Wij leveren alle toonaangevende merken

Meer informatie over Laminaat

U kunt contact met ons opnemen via de knop contact.

Share

Nog geen berichten

Laat uw bericht achter