Marmoleum ®

Next Generation of Marmoleum

Rond de wereld in 90 kleuren

De nieuwe marmercollectie bestaat uit een spectaculaire reeks kleuren. Krachtige marmerdessins gecombineerd met subtiele structuren in een enkele presentatie.

Verrassende dessins met combinaties van drie tot acht verschillende kleuren die variëren in intensiteit en contrast. Krachtige, zware contrasten die de vloer het uiterlijk van echt marmer geven of subtiele kleuren die zijn gebaseerd op de fresco's uit het verre verleden. Door deze presentatie van de kleuren zijn combinaties snel gemaakt.

De effen collectie van Marmoleum

Een blik in de toekomst

Kleurnuances en verfijnde dessins. Dat is het geheim van deze effen collectie van Marmoleum. Gebaseerd op het klassieke, originele linoleum introduceert Forbo een prachtige reeks van (bijna) uni-kleuren.

Deze effen vloeren hebben een neutrale maar uitgesproken uitstraling. Dit maakt de collectie aantrekkelijk voor elk modern interieur.

De gedessineerde collectie van Marmoleum

De leegte opvullen

Deze collectie vormt een dialoog tussen de heldere zwarten, grijzen en witten van Marmoleum Graphic en het subtiele tweekleurige spikkelpatroon van Marmoleum Piano. Het imponerende Graphic is ideaal voor architectonische statements en voelt zich uitstekend thuis bij verschillende materialen. Dankzij de neutrale maar uitgesproken kleuren van de Piano collectie krijgt elke ruimte een speels effect.

De gelinieerde collectie van Marmoleum

Een blik in de toekomst

De succesvolle, wereldwijde revival van Marmoleum Striato motiveerde ons het kleurenpalet uit te breiden naar een volwassen reeks van 18 items. Het neutrale streeppatroon ontstaat als het ware vanzelf in de eerste productiefase van linoleum. Door te spelen met kleuren en de grenzen te onderzoeken van een ambacht dat al 150 jaar bestaat, creëerden we nieuwe dessin- en kleurcombinaties.

De optimale benutting van deze mogelijkheden heeft geresulteerd in drie bijzondere en kleurrijke eyecatchers.

Meer weten?

Meer informatie over Marmoleum

U kunt contact met ons opnemen via de knop contact.

Share

Berichten zijn gesloten