Unilux

Unilux kwaliteitshorren van Hollandse bodem

Met de horren van Unilux houdt u insecten buiten. De horren zijn bijzonder populair door hun duurzaamheid en de mooie afwerking. Wij staan al jaren bekend om onze betrouwbaarheid en de snelle levering. Voor een vaste hor, een rolhor of een complete hordeur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwikkelen en fabriceren horren voor de vakhandel, de woninginrichter, zonweringleverancier of kozijnenleverancier die het beste wil voor zijn klanten.

Unilux en de nieuwe plisséhordeur

Unilux introduceerde de Japanse plisséhordeur als eerste in Europa in het jaar 2000. Na jaren besteed te hebben aan het verder ontwikkelen en updaten van de Japanse plisséhordeur om deze geschikt te maken voor de Europese markt, was het in 2012 tijd om de plisséhordeur volledig opnieuw te ontwerpen. Dutch design en Nederlandse techniek hebben geresulteerd in de compleet nieuwe Plisséfit: de nieuwe standaard in kwaliteitshorren. Made in Holland, patented by Unilux.

Plisséhorren voor ramen

Strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas. Samen met de plisséhordeur zorgt de raamplissé voor eenheid in huis en een uniforme uitstraling naar buiten. De plisséhor is leverbaar als inklem unit of voorzethor.

Brochure Unilux

Meer informatie over Unilux?

Wilt u informatie over Unilux aanvragen,
klik dan op onze knop contact.

Share

Berichten zijn gesloten