Vinyl

Vinyl een stille en duurzame vloerbedekking

Vinyl wordt gemaakt van de kunststof polyvinylchloride. Het product bestaat uit meerdere lagen. De bovenste harde laag is meestal een slijtvaste, doorzichtige, glimmende of doffe laag. De kunststof kan bedrukt worden met een fantasieontwerp.
De vinyl vloerbedekking die wordt gelegd is meestal 400cm breed. Aan de onderzijde bevindt zich een zachte schuimlaag. Hierdoor veert de vloerbedekking enigszins en geeft een geluidsreductie in de ruimte en naar eventuele ondergelegen ruimtes. Om te voldoen aan de gebruikelijke eisen die in een woonomgeving gesteld worden dient Vinyl toegepast te worden op een zwevende dekvloer.

Vele designs mogelijk

Bij vinyl vloeren zijn vele dessins mogelijk, variërend van houtprints, tot streep- en bijzondere bloemdessins. Het combineren van verschillende dessins onderling maakt een vinylvloer ook tot een fantasierijke vloer. Een vinylvloer is een product, waarbij door middel van druktechniek een bepaald dessin tot stand komt, dit maakt het mogelijk om ieder gewenst dessin te creëren.
een

Wij leveren alle toonaangevende merken

interfloor_headerlogo novilon_black Lethem-logo

Meer informatie over Vinyl

U kunt contact met ons opnemen via de knop contact.

Share

Berichten zijn gesloten