BUITEN ZONWERING

Vonk & Vloer Amstelveen is de buitenzonwering specialist

De zon is de bron van het leven. Toch ervaren we de zon niet altijd als even prettig, te veel zonlicht is zelfs schadelijk en moet worden voorkomen. Buitenzonwering is daarom in veel gevallen niet alleen gewenst maar zelfs noodzakelijk. De juiste keuze wordt niet alleen bepaald door functionele aspecten. Zonwering is een investering, moet probleemloos zijn in het gebruik en uw woning verfraaien.

Waarom is buiten zonwering nodig?

Een aangename binnentemperatuur zorgt voor een aangenaam leef comfort. Buitenzonwering is de ideale bescherming tegen verkleuren van uw meubels en dergelijke. Buitenzonwering is de meest doeltreffende manier om met de zon om te gaan. Bij Vonk & Vloer heeft u de keuze uit verschillende soorten buitenzonwering. Voor elk type raam is wel een oplossing te bedenken.

Nieuwe Buitenzonwering?

Er valt heel wat te kiezen bij Vonk & Vloer Amstelveen

Het terras of de tuin worden steeds vaker het verlengstuk van de woning. “Indoor Cocooning” wordt “Outdoor Living”. Terug naar de natuur met de luxe van binnen. Bekijk de vele mogelijkheden van zonwering buiten.
Wij leveren  alle toonaangevende merken Buitenzonwering zoals, Luxaflex en Brustor!

Productvariaties:

  • Terrasscherm
  • Uitvalscherm
  • Screen’s
  • Markiezen
  • Veranda Zonwering
  • Terrasoverkaning
  • Windblocker
  • Rolluiken

Wat zou uw keuze zijn?

Screens?

Screens Budha afbeelding Luxaflex

Schijnt de zon in uw computerscherm? Wilt u inkijk van buren vermijden? Dan zijn de Brustor screens een praktische en elegante oplossing. Onze rolgordijnen werken niet enkel verduisterend, ze creëren ook de gewenste privacy. Na jaren research kunnen we u een compleet assortiment screens aanbieden, in verschillende formaten en afwerkingen. Een screen aan de binnen-of buitenkant van de ramen? Verticaal of horizontaal? Extra stormvast naargelang de beschutting? In de Brustor collectie vindt u vast het model dat aan uw behoeften voldoet!

Zonneschermen?

Wilt u bij het ontbijt genieten van de ochtendzon? Of meer schaduw creëren op het warmste moment van de dag? Met de zonneschermen van Vonk & Vloer  bepaalt u helemaal zelf hoe schaduwrijk u uw terras maakt. De zonneschermen zijn bovendien beschikbaar als knikarmscherm of uitvalscherm. U kiest gewoon het model dat het beste past bij uw terras of zaak. En niet onbelangrijk: onze zonneluifels zijn perfect windbestendig, robuust, duurzaam én zeer elegant.

Terrasoverkappingen of Lamellendaken?

FAQ items aan het laden...

Genieten van het mooie weer? Dankzij Brustor kan dit in perfecte omstandigheden. Onze terrasoverkappingen of lamellendaken zijn vervaardigd uit hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium, gelakt volgens de qualicoat norm. De onderdelen als vijzen en schroeven bestaan uit roestvrij staal. Alle materialen zijn weerbestendig. Deze dakconstructies zorgen voor een optimale zoninval, voldoende schaduw of een aangename ventilatie. Met de opties geeft u uw terrasoverkapping nog extra cachet. Of wat dacht u van geïntegreerde zonwering screens, ledverlichting of terrasverwarmer?