GORDIJNEN

Gordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur

Gordijnen geven warmte en huiselijkheid, daarom is de juiste stof en de juiste kleur van groot belang.

Vonk en Vloer heeft een grote collectie stoffen. Van zachte veloursstoffen in aarde tinten en pastel tinten, maar ook in harde kleuren tot stoffen met bijzondere dessins, ontworpen door vooraanstaande designers, waar o.a. Mart Visser. De collectie is zodanig opgebouwd, dat voor elk interieur een passend ontwerp in een superieure stof te krijgen is. De stoffen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en in een groot aantal dessins, zodat er altijd een gordijn is dat bij uw stijl van wonen past.

Gordijnen laten maken

Vonk en Vloer Amstelveen heeft een confectieafdeling die diverse mogelijkheden biedt. Hierbij kunt u denken aan een vlinderplooi, een platte plooi, een retourplooi, lussenconfectie of ringenconfectie.

Holland Haag Gordijnstoffen

Nieuwe Gordijnen,Vitrage of Vouwgordijnen?

Er valt heel wat te kiezen bij Vonk & Vloer Amstelveen

Wij leveren  alle toonaangevende merken Gordijnen zoals, Kobe, Holland Haag, Catch, Cachet, Artex , De Ploeg, Artelux, Loft79, Mart Visser!

Gordijnen zijn bij ons altijd:

  • Gratis gemeten!
  • Altijd de nieuwste modekleuren
  • Altijd de laatste trends (collecties)
  • Aantrekkelijk geprijsd en perfect geconfectioneerd door ons professioneel atelier.

Zo’n collectie zult u elders niet vinden! Wij leveren alle toonaangevende merken.

Wat zou uw keuze zijn?

Mart Visser Gordijnen?

Stoffen Mart Visser, Gordijnstof

Mart Visser lanceert een collectie couture gordijnen

Na het succes van de ‘Mart Visser Carpets’ zet de couturier en kunstenaar zijn passie voor het interieur dit jaar door met de lancering van een complete lijn raamdecoratie. Onder het label ‘Mart Visser Designs to Decorate’ wordt een keuze geboden uit 21 elegante stoffen voor gordijnen en raamdecoratie.

Voor de ‘Mart Visser Designs to Decorate’ collectie zijn zes verschillende soorten stoffen ontworpen. Speciale nabehandelingen, zoals een mooi plissé-effect, zorgen voor meer volume. De uni’s zijn divers uitgewerkt; van transparant tot verduisterend, met mooie grove reliëfs of verfijnde changeant effecten. De jacquards zijn voorzien van krachtige, grafische designs in getemperde ton-sur-ton tinten. Delicate inbetween stoffen zijn digitaal bedrukt, met een subtiel of juist krachtig effect. Transparanten met een schaduw geven meer diepte aan een stof en spelen met licht. Ook in een high metallic look. De inbetweens en transparanten hebben een grove, stoere of verfijnde textuur om het licht te filteren. Daarnaast is er een stof met twee gezichten; de ene zijde mooi mat in diepe kleuren en de andere zijde in glans.

Holland Haag?

De Collectie van Holland Haag

De collectie wordt met zorg samengesteld zodat wij u een breed assortiment kunnen aanbieden en voor ieder project een passende oplossing kunnen vinden. In onze particuliere collectie vindt u voorbeelden van projecten waar transparante, overgordijnen en uni stoffen zijn gebruikt.

Onze Liefde voor stoffen

Onze liefde voor stof houdt niet op bij het samenstellen van een kwalitatieve en breed exclusieve collectie. Ook de veiligheid staat voorop. Daarom is onze collectie ontwikkeld met speciale vlam vertragende materialen.

Collecties

Holland Haag heeft de collecties Catch en Cachet.

Artelux Gordijnen?

Artelux interieurkleuren voor 2019

Van lieflijk roze tot stoer messing en botanisch groen. Een belangrijk sfeerbepalend element in je interieur is kleur. Artelux biedt een breed scala aan tijdloze en elegante gordijnstoffen. Daarnaast weten we als de beste in te spelen op hedendaagse trends. We doen graag een boekje open als het gaat om de interieurkleuren voor 2019. Want natúúrlijk zijn deze van betekenis op onze sierlijke gordijnstoffen. Ben je benieuwd welke interieurkleuren voor 2019 de meeste aandacht krijgen? Hier komen ze: de interieurkleuren voor 2019!

Laten we beginnen met dé kleur voor 2019: vergrijsd roze. Een prachtige, warme oudroze kleurnuance. Sowieso staat roze centraal in veel thema’s rondom de interieurkleuren voor 2019. Van huidkleurig roze tot meer bleekroze. Zelfs tinten als beige, off-white en blauw zijn veelal voorzien van een vleugje roze. Zie jij deze interieurkleuren voor 2019 al terugkomen in jouw interieur?

Met natuurtinten zit je goed.Als we kijken naar de interieurkleuren voor 2019 is natuurlijk en botanisch wonen met een industrieel karakter een belangrijke trend. Natuurtinten zijn hierbij ruimschoots aanwezig. Zandkleur doet het goed in 2019 en ook natuurlijke en donkere tinten spelen een steeds belangrijkere rol binnen de interieurkleuren voor 2019. Denk aan donkergroen en blauw in vergrijsde tinten.

Combinaties van poedertinten, mosgroen, warmrood, okergeel, aubergine paars en aaibaar roze. Hou je van warmte en gezelligheid, vintage invloeden, eclectisch, veel planten, en colorblocking? Dan wordt 2019 helemaal jóuw jaar. Kortom: ga je voor een tijdloos interieur of speel je in op de laatste trends en interieurkleuren voor 2019? Artelux helpt jou graag om een welkom thuisgevoel te creëren.

Naar contact

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met ons vakkundig winkel personeel.
Naar contact