HORREN

Horren op maat

Voor iedere raam of deur is er een hor in huis. Volledig op maat gemaakte aluminium producten met 5 jaar garantie. Van plissé hordeur tot vaste inklemhor.

Raam hor

Of u nu een hor zoekt voor een: Dakraam, Draaikiepraam, Draairaam naar binnen, Draairaam naar buiten, Schuifraam, of een Plissé raamhor, Rollende raamhor of een Vaste raamhor, bij Vonk en Vloer kunt u dit op maat bestellen.

Hordeur

Ook voor de hordeur geldt of u een hor zoekt voor een: Draaideur, Openslaande tuindeur,, Schuifpui of een Plissé hordeur, Rolhordeur of een Vaste hordeur, bij Vonk en Vloer kunt u deze op maat en kleur bestellen.

Mogelijkheid tot repareren

Hordeuren en raamhorren kunnen altijd gerepareerd worden en dat verlengd de levensduur. Het gaas in onze horren is zo doorzichtig mogelijk, maar moet wel zichtbaar blijven anders bestaat de kans dat er per ongeluk doorheen gelopen wordt. In onze hordeuren zit daarom zwart gaas.

Een hor nodig?

Er valt heel wat te kiezen bij Vonk & Vloer Amstelveen

Wij leveren  alle soorten en maten horren van Luxaflex en Unilux !

Montage op de dag

Montage in de dag

Wat zou uw keuze zijn?

Hordeur?

Montage van de hordeur op maat is altijd zowel mogelijk op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn); wat voor jou de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van jouw kozijn en deur. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en heb je altijd een passende hor voor je deur! Wij bieden vele mogelijkheden voor een hordeur op maat:

Een plisséhordeur

In onze Plisséfit plisséhordeur vouwt het gaas op. Een voordeel is dat deze minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze deurhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de hordeur open en hij blijft staan op de gewenste stand. Je schuift deze hor daarna weer terug voor je deur. Onze plisséhordeur is de best verkochte deurhor in Nederland!

Vaste hordeur of schuifhordeuren

Het gaas in deze hordeur zit opgespannen in een frame. Dit frame scharniert of schuift voor de deuropening en neemt dus de nodige ruimte in beslag. Een voordeel hiervan is dat deze typen hordeuren beter bestand zijn tegen huisdieren, mits voorzien van speciaal sterk petscreen gaas. Deze hordeur wordt ook altijd helemaal op maat gemaakt dus hij past zeker. Deze hordeur kan tevens uitgebreid worden met een kattenluik. Zo kun je bij het kopen van een hordeur dus ook rekening houden met je huisdier!

Een rolhordeur

Gaas rolt op in een cassette. Een voordeel is dat deze deurhor minder ruimte inneemt, als budget oplossing soms geschikt voor deuren die niet veel gebruikt worden. Laat je altijd goed adviseren als je een hordeur wilt kopen!

Raamhor?

Unilux raamhorren kunnen altijd gerepareerd worden en dat verlengd de levensduur. Montage van een hor voor raam is soms mogelijk op-de-dag (op het kozijn) en soms in-de-dag (in het kozijn); wat voor jou de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van jouw kozijn en raam. Daarnaast hebben we verschillende soorten horren voor een raam:

Een plisséhor voor het raam

In een plisséraamhor vouwt het gaas op. Een voordeel is dat het minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze raamhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de raamhor open en hij blijft staan op de gewenste stand. Je schuift deze hor daarna weer terug voor je raam.

Vaste hor voor raam of inklemhor

Het gaas in deze raamhor zit opgespannen in een frame. Deze hor klik je gemakkelijk zonder te schroeven in je kozijn en is ideaal voor draaikiep-ramen.

Een rolhor voor je raam

Hier rolt het gaas op in een cassette. Een voordeel is dat deze raamhor minder ruimte inneemt. De Super+ is hierbij de luxere en de comfort de budget variant.

Naar contact

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met ons vakkundig winkel personeel.
Naar contact