ZONWERING BINNEN

Raamdecoratie is sfeervol en functioneel

Mensen zijn gevoelig voor sfeer. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor rust, nieuwe energie, inspiratie…

Licht en kleur zijn elementen die sterk van invloed zijn op sfeer. Onze exclusieve raamdecoratie laat u spelen met licht en kleur. Behoefte aan privacy om lekker te cocoonen of juist behoefte om de wereld buitenshuis te bekijken, behoefte aan zonlicht of juist behoefte aan de koelte van de schaduw.

Luxaflex Dealer van het jaar

Vonk & Vloer Amstelveen is uitgeroepen tot dealer van het jaar 2018 van Luxaflex.

Nieuwe collectie Duette® Shades

Duette® Shades zijn verkrijgbaar in een adembenemend assortiment van verschillende stijlen met honderden kleuren en nieuwe ontwerpen die een bijna grenzeloze hoeveelheid combinaties bieden.

Nieuwe Raamdecoratie?

Er valt heel wat te kiezen bij Vonk & Vloer Amstelveen

Wij leveren  alle toonaangevende merken Zonwering zoals, Luxaflex, Sunway, Jasno en Bece!

Powerview® Motorisation bediening:

Met PowerView® Motorisation van Luxaflex® wordt ’s werelds mooiste raambekleding nu ook de intelligentste. Met dit innovatieve draadloze systeem kun je alle Luxaflex® Powerview®-raamdecoraties laten bewegen volgens een programma dat je zelf instelt. Een perfecte lichtinval, energie-efficientie, dagelijks gemak – PowerView zorgt er automatisch voor.

Zoekgeraakte afstandsbedieningen behoren tot het verleden. Nu kun je je raamdecoraties handig bedienen via je tablet of smartphone. Met de PowerView® App stel je jouw raambekleding met één vingerbeweging af in de gewenste positie.

Programmeer jouw raambekleding

Wil je dat jouw gordijnen automatisch om 7.30 uur opengaan en bij bedtijd weer dichtgaan zonder er zelf een hand naar uit te steken? Gebruik daarvoor de PowerView®-programmeerfunctie.

Wat zou uw keuze zijn?

Luxaflex raamdecoratie?

Voor elk raam heeft Luxaflex® een passende oplossing. Raambekleding gemaakt naar uw wens, de perfecte keuze! Met meer dan 60 jaar ervaring staat Luxaflex® garant voor duurzame kwaliteit, innovatie, optimaal wooncomfort en jarenlang gebruiksplezier. Een weergaloze collectie producten, stoffen, materialen en kleuren. Op maat gemaakt, met vijf jaar garantie.

Luxaflex heeft de volgende collecties:

Duette® Shades
SIlhouette® Shades
Twist® Shades
Plissé Shades
Facette® Shades
Vouwgordijnen
Horizontale Jaloezieën
Rolgordijnen
Houten Jaloezieën
Veticale Jaloezieën
Horren

Sunway raamdecoratie?

SUNWAY (BENELUX) B.V., 50 jaar jong en zelfstandig onderdeel van het wereldwijd opererende Hunter Douglas, heeft een unieke positie binnen de raambekleding. Met zorgvuldig samengestelde topcollecties: van modern klassiek tot avant-gardistisch. Altijd op het hoogste niveau inspelend op de actualiteit van kleurbeeld, materiaaltoepassing en techniek.

Sunway heeft de volgende collecties:

Duette, Plisséshades
Eclips
Horizontale Jaloezieën
Houten Jaloezieën
Paneelgordijnen
Parametre™
Rolgordijnen
Verticale Jaloezieën
Vouwgordijnen

Jasno raamdecoratie?

JASNO blinds: houten jaloezieën

Jasno Blinds JASNO blinds zijn stijlvolle en functionele jaloezieën waarmee je een unieke sfeer creëert in iedere ruimte van je huis. Onze jaloezieën laten je eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Daarbij vormen onze houten jaloezieën een klasse apart. Ze trekken bijvoorbeeld niet krom!

JASNO swings: verticale lamellen

JASNO swings zijn sfeervolle en praktische raambekleding voor onder andere ramen in de woonkamer, keuken of kantoor. Ze zijn ook ideaal als roomdivider. Uniek aan onze swings is dat je ze in verschillende standen kunt zetten. De lamellen worden namelijk met één ketting om-en-om in beweging gebracht. Zo ontstaat er een mooi harmonieus en verrassend 3D effect.

JASNO folds: vouwgordijnen

De JASNO folds zijn anders dan je van een vouwgordijn gewend bent. Het textiel is gemaakt van geweven papier en leverbaar in een mooie selectie van natuurlijke kleuren. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten.

Naar contact

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met ons vakkundig winkel personeel.
Naar contact