LAMELPARKET

Parket vloeren strak, modern of een klassiek uiterlijk?

Een parket vloer is gemaakt van hout (diverse soorten) dat op een speciale manier wordt geschuurd, gefreesd, gezaagd en gedroogd. De oppervlakte wordt geschuurd en vervolgens met een impregneer en aflak gelakt. Ook kan een parket in de was worden gezet en zelfs in de olie. Iedere techniek heeft zijn eigenschappen m.b.t. onderhoud en aanzicht. Doordat hout snel de kamertemperatuur aanneemt is een parketvloer niet koud maar voelt een parketvloer in de regel lekker warm aan.

Onderscheidt Lamelparket en Traditioneel Parket

Bij parket onderscheiden we massiefparket (traditioneel) en lamelparket (kant en klaar). Op deze pagina gaat het vooral over Lamelparket. Lamel parket is opgebouwd uit diverse lagen en is kant en klaar zodat het niet meer hoeft te worden afgelakt. Massiefparket bestaat uit massieve vloerdelen met een dikte van 6 mm tot zelf 24 mm. Deze soort wordt in een bepaald patroon gelegd en vervolgens geschuurd en afgewerkt. Het voordeel van massiefparket is dat het praktisch onverslijtbaar is en langdurig meegaat. >> Lees meer over ons Traditionele Parket.

Nieuw Parket?

Er valt heel wat te kiezen bij Vonk & Vloer Amstelveen

Wij leveren  alle toonaangevende merken Lamelparket zoals, Meister (Lindura houten vloeren), Solid Floor, Hollandsche Vloeren!

Voordelen van Lamel Parket:

  • Breed aanbod
  • Keuze uit diverse formaten
  • Warm
  • Goede kras- en vlekbestendigheid
  • Geluidsarm
  • Geschikt voor vloerverwarming en –koeling
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Uiterst duurzaam
  • Milieuvriendelijk

Ontdek het plezier en gemak van Parket!

Wat zou uw keuze zijn?

Meister Parket?

De Meister Lindura is met haar schitterende unieke toplaag van echt hout een karaktervolle vloer met een robuuste en authentieke uitstraling.  Doordat er tevens gebruik is gemaakt van de innovatieve wood-powder technologie krijgen de vullingen van scheuren, knoesten en poriën een fijne expressie. U heeft daarbij de keus uit diverse levendige of rustieke designs. Door de natuurlijke uitstraling van de geborstelde en natuurgeoliede vloerdelen past de Lindura perfect in een landelijke sfeer en zet ze accenten in moderne interieurs.

De Lindura is duurzaam en beter bestand tegen vallende voorwerpen dan gangbaar parket. Toch wordt door het dagelijks gebruik de used-look beklemtoond door een natuurlijke rijping van de vloer. De Lindura is verder eenvoudig te reinigen, geschikt voor vloerverwarming, energiebesparend, robuust en stabiel.
Tenslotte past zij door de natuurlijke grondstoffen in een gezond woonklimaat en is zij verkrijgbaar in twee indrukwekkende en prachtige brede kasteelplank-formaten (27cm en 32cm) met een 4-zijdige groef.

Hollandsche Vloeren Parket?

Wij Hollanders houden van gezelligheid. De ‘Hollandsche’  manier van leven vraagt om eerlijke en natuurlijke vloeren die dit gevoel uitstralen, in mooie warme grijs- en bruintinten. Na een drukke dag is het heerlijk thuiskomen op een plek waar je tot rust komt en de ‘Hollandsche’ gezelligheid kunt ervaren. Hollandsche Vloeren® biedt een collectie houten vloeren met een authentiek karakter zoals een houten vloer hoort te zijn: doorleefd en getekend.

Je Hollandsche Vloer combineren met vloerverwarming? Geen probleem! Alle Hollandsche Vloeren® zijn opgebouwd uit een stabiele basis van watervast verlijmd berken multiplex en een toplaag van echt Europees eiken. Hierdoor kunnen ze zonder zorgen geïnstalleerd worden op vloerverwarming. Laat je voor de juiste ondervloer en installatiemethode adviseren door Vonk & Vloer, wij weten als geen ander hoe je met houten vloeren optimaal kunt genieten van warmte en comfort aan je voeten!

SolidFloor Parket?

Solidfloor is al jarenlang een toonaangevend Europees merk met een uitgebreide collectie hoogwaardige houten vloeren en bijpassende accessoires. Met zijn uitgebreide en eigentijdse gamma aan duurzame houten vloeren biedt Solidfloor interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en wens. De collecties van Solidfloor lopen uiteen van klassiek tot modern. Houten vloeren van Solidfloor kenmerken zich door een duurzame kwaliteit.

Waar herkent u een echte Solidfloor aan?

Certificaat van echtheid en voorzien van een echtheidszegel.
Garantiecertificaat in iedere verpakking.
Ons beeldmerk op de achterzijde van iedere lamel.
Maar liefst 25 jaar garantie! Zoveel vertrouwen hebben wij in onze vloeren.

Naar contact

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met ons vakkundig winkel personeel.
Naar contact