LAMINAAT

Laminaat vloer

Thuis dat is wat u van uw woning maakt. De ziel die u er in legt. Uw ideeën en inspiratie. Het huis dat door uw persoonlijke inbreng een eigen identiteit krijgt. Waar het gezellig leven is. Een geheel van sfeervolle ruimtes, karaktervol ingericht. Tot en met de vloer. Vonk en Vloer kent de kunst om die droom tot realiteit te maken.

Laminaat is makkelijk

Laminaat is makkelijk. Makkelijk en snel zelf te leggen. Makkelijk verhuis baar (kliklaminaat). Makkelijk in onderhoud. En wilt u ook niet eens wat meer tijd over houden voor leukere dingen?

Planken in de living? Tegels in de keuken? Klassiek laminaat in de slaapkamers? Voor elke ruimte heeft Vonk en Vloer de laminaatvloer in huis die bij uw woonbeeld past. Welkom thuis.

Geen twee gezinnen. Geen twee huishoudens. Gelukkig zijn wij allemaal uniek, want als dat niet zo was, zou het leven maar saai zijn. Daarom zijn er laminaatvloeren voor elke smaak. U kunt nu een vloer kiezen die precies past bij de kamer waar hij komt te liggen. Passend bij uw levensstijl en inrichting en tegelijkertijd een praktische vloer die niet onder de indruk is van een druk gezinsleven.

Nieuwe Laminaat vloer?

Er valt heel wat te kiezen bij Vonk & Vloer Amstelveen

Wij leveren  alle toonaangevende merken Laminaat zoals, Quick-Step, Meister, Beautifloor!

FAQ items aan het laden...

Praktische voordelen van Laminaat:

  • Makkelijk in onderhoud,
  • Milieu vriendelijke geproduceerd
  • Uitstekend geschikt voor warmwater-vloerverwarming
  • Geluiddemping
  • Waterbestendig (HydroSeal)
  • Gegarandeerd woonplezier!

Brochures:

  1. Meister Laminaat
  2. Quick-Step Laminaat
  3. Beautifloor Laminaat

Wat zou uw keuze zijn?

Quick-Step Laminaat?

De toplaag van een Quick-Step® laminaatvloer wordt extra beschermd, zodat je nog langer kunt genieten van een mooie, natuurlijk ogende vloer. Dankzij deze Scratch Guard technologie, het resultaat van jarenlang onderzoek en investeringen in duurzaamheid, zijn Quick-Step® vloeren tot tien keer krasbestendiger dan vloeren zonder Scratch Guard. Laminaat is een uitstekende keuze om de waarde, het comfort en de sfeer van je woning te verbeteren. Dankzij onze brede keuze aan kleuren en stijlen, vind je altijd de perfecte bondgenoot voor je interieur.

Beautifloor Laminaat?

Laminaatvloeren zijn zeer populair. Dat is niet zo vreemd want laminaatvloeren worden steeds beter. Een laminaatvloer is eigenlijk een papierdecor op een plaat HDF. Deze papierlaag wordt voorzien van een keiharde slijtlaag waarin men mooie houtnerfstructuur of synchroon lopende structuur perst. Ook de decors worden steeds authentieker. Door deze techniek is een laminaatvloer bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Installatie van een laminaatvloer op vloerverwarming is geen enkel probleem, belangrijk is wel om de vloerverwarmingsinstructies in acht te nemen.

Beautifloor laminaat Amstelveen

Meister Laminaat?

Meister Laminaat Amstelveen

Melango is op enkele jaren uitgegroeid tot een klassieker onder de laminaatplanken. Hij verenigt de robuustheid van een laminaatvloer met de authentieke look van een landhuisplank. Op ruim twee meter vertoont elke plank een uniek decor zonder enige herhaling in hetpatroon. Details zoals de voeg aan de lange kant, of helemaal rondom, zorgen ervoor dat experts slechts bij nader inzien onze laminaten van echt houten vloeren kunnen onderscheiden.  Onze laminaat is ook bestand tegen grotere veldslagen in de keuken. Op het poetswater bestendige oppervlak hebben vlekken en sporen geen vat. Ze zijn in een handomdraai opnieuw verdwenen.

Naar contact

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met ons vakkundig winkel personeel.
Naar contact