MARMOLEUM

Marmoleum – Net zo gek op het leven als jij

Haal de kinderen en buurkinderen binnen als het regent en laat ze met LEGO en autootjes losgaan op de vloer. Kom binnenrollen op je longboard en parkeer je druipende SUPgear in de gang. Nodig vriendinnen uit voor een yoga-avond in de woonkamer … Marmoleum geeft je de totale vrijheid om te doen en laten wat je wilt. Dat alles in de wetenschap dat het een vloer is die nauwelijks een ecologische footprint achterlaat, iets waar we tegenwoordig met z’n allen terecht steeds meer waarde aan hechten. Inmiddels bestaat Marmoleum al meer dan honderd jaar, maar deze vloer paste nog nooit zo goed bij de tijdgeest als nu!

Natuurlijke grondstoffen

Marmoleum wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen, 72% daarvan is snel herwinbaar en 43% is gerecyclede content. Jute en vlas zijn jaargewassen die net als tarwe en maïs worden geoogst. Het winnen van hars is een continu proces, terwijl het houtmeel, een afvalproduct van de houtindustrie, afkomstig is uit Europese productiebossen. Kalksteen is in overvloed beschikbaar. Deze simpele, natuurlijke ingrediënten vormen samen het linoleum.

Nieuw Marmoleum?

Er valt heel wat te kiezen bij Vonk & Vloer Amstelveen

Wij leveren  alle collecties van Forbo Marmoleum, Lofe Life Energize, Love Life Inspire, Lofe Life Recharge, Love Life reflect, Love life Share en Marmoleum Click!

Marmoleum 15 jaar garantie:

U heeft gekozen voor een Marmoleum vloer van Forbo Flooring. Marmoleum is
mooi, eenvoudig te verzorgen en zeer duurzaam. Daarom geeft Forbo Flooring
15 jaar garantie op uw Marmoleum vloer. Zo bent u verzekerd van een prachtige
vloerbedekking waar u heel lang plezier van hebt.

Marmoleum is verkrijgbaan in banen, tegels, stroken en laminaat (Marmoleum
click). Op deze Marmoleum vloeren geeft Forbo Flooring 15 jaar garantie af.
De garantie is alleen geldig als de Marmoleum vloer is toegepast in woonhuizen,
in iedere ruimte met uitzondering van vochtige ruimtes zoals de badkamer en
geïnstalleerd en verzorgd is volgens de richtlijnen van Forbo Flooring.

100% NEDERLANDS!

Marmoleum uw keuze?

Marmoleum CO2 neutraal

Verbeter de wereld, begin bij de vloer Droogte in grote delen van de wereld, overstromingen op andere plaatsen en orkanen die krachtiger en destructiever worden; klimaatverandering stelt ons voor steeds grotere uitdagingen. Maar wat gaan we doen? Met Marmoleum CO2 Neutraal zet Forbo weer een stap naar een duurzamere wereld.

Marmoleum is de eerste CO2 neutrale vloer ter wereld Dit komt in hoofdzaak omdat de basis van Marmoleum al goed, gezond en duurzaam is. Marmoleum is namelijk gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen.

Hoe?

De natuurlijke grondstoffen zoals de vlasplant en de naaldbomen nemen middels fotosynthese CO2 uit de lucht. Daarnaast hebben we ook aanpassingen in het productieproces gemaakt. Zie de video hierboven.

Vloerplanner?

Bent u consument en wilt u graag kijken hoe onze vloeren eruit zien in verschillende interieurs? Met de vloerplanner voor consumenten kunt onze vloeren bekijken in o.a. woonkamers, slaapkamers en keukens met verschillende stijlen.

Garantie certificaat

15 jaar Garantie certificaat op Marmoleum van Forbo

100% NEDERLANDS

Marmoleum® is prachtig, praktisch en planet friendly, want het is gemaakt van natuurlijke materialen. Dat zie je en voel je. Het leeft! De kleuren hebben een ongekende diepte, het is sterk, strak en nog comfortabel ook. En er is zoveel mogelijk, jouw vloer zit er altijd bij.
Marmoleum is 100% Dutch Design want het wordt in Nederland ontworpen. En dat niet alleen, het wordt ook in Nederland gemaakt. In Assendelft om
precies te zijn. Zo kunnen we snel inspelen op de nieuwste trends en kleuren. En besparen we transportkilometers waarmee we het milieu een goede dienst bewijzen.

Bewaren

BEWAAR DIT GARANTIECERTIFICAAT SAMEN MET UW AANKOOPBEWIJS. Forbo Flooring B.V. geeft 15 jaar garantie op alle Marmoleum collecties toegepast in woonhuizen en/of huishoudelijk gebruik. De voorwaarde is dat het materiaal conform de richtlijnen van Forbo Flooring is gelegd en onderhouden. Als
je aanspraak wilt maken op de garantie dien je contact op te nemen met je leverancier (woninginrichter). Je dient je aankoopbewijs te kunnen overhandigen.
Alleen dan is het mogelijk je klacht in behandeling te nemen.

Naar contact

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met ons vakkundig winkel personeel.
Naar contact