PVC / VINYL

PVC

PVC-vloeren zijn op dit moment zeer gewild onder de huidige consumenten die op zoek zijn naar een nieuwe vloer, dat is omdat ze toepasbaar zijn voor elke ruimte in de woning. Doordat de pvc-vloeren waterafstotend zijn, zijn deze ook geschikt voor gebruik ik badkamer en keuken. PVC vloeren zijn altijd in stroken en tegels, waarmee allerlei legpatronen kunnen worden gemaakt.

De diverse ontwerpen en kleuren veranderen elke woonruimte in een fantastische plek om te leven met een gezellige sfeer. De mogelijkheden in decors zijn legio, van steen effecten tot aan imitaties van parketvloeren en bijzondere tegelstructuren.

Vinyl

Vinyl is het vaak gebruikte woord voor Novilon van Forbo, dit is verkrijgbaar in banen van 2, 3 of 4 meter breed, waardoor een bijna altijd egale, naadloze vloer gelegd kan worden. Je vindt strakke betonkleuren en natuurlijk houtdessins, stoere steentinten tot warme textieldessins in de collecties. Je kunt rekenen op alles wat Novilon zo een lekkere leefvloer maakt: simpel onderhoud, sterk, stil, comfortabel én 15 jaar garantie.

Nieuwe PVC of Vinyl vloer?

Er valt heel wat te kiezen bij Vonk & Vloer Amstelveen

Wij leveren  alle toonaangevende merken PVC Vloeren en Vinyl zoals, Moduleo, Tarkett, Quickstep, Cortec, Forbo!

Praktische voordelen van PVC en Vinyl:

  • PVC is waterafstotend (ook voor gebruik in badkamer en keuken)
  • Simpel in onderhoud
  • Sterk
  • Stil
  • 15 jaar garantie op Novilon

Ontdek het plezier en gemak van PVC en Vinyl!

Wat zou uw keuze zijn?

Novilon vinyl?

De 4 sferen van Novilon

In wat voor een stemming ben jij? Wat past er bij jou en je interieur? We hebben onze collectie onderverdeeld in vier verschillende sferen: Beton, Hout, Abstract en vtwonen.

Een Novilon vloer is design om op te leven. Het ziet er geweldig uit en alles – stiften, longboards, fastfood – en iedereen – voetbalvriendjes, opa en oma, yogaclubje – is welkom. Laat je inspireren door een van de Novilon Sferen. Beton, stoer maar toch aaibaar. Hout, niet van echt te onderscheiden, behalve als het om onderhoud gaat… Abstract, vergrijsde tinten en patronen. Of vtwonen, Novilon met de unieke vtwonen touch. Welke keuze je ook maakt, je weet dat je kiest voor een solide basis. Want behalve Dutch Design is Novilon ook onderhoudsvriendelijk, comfortabel, sterk, stil en duurzaam. Love life Novilon.

Quickstep Livyn?

Verfraai je huis met de naturelle uitstraling en karakteristieke warmte van Quick-Step PVC-vloeren. Kies uit een breed assortiment PVC-vloeren die geschikt zijn voor alle behoeften en omstandigheden. Ze zijn voorzien van een beschermende toplaag die ervoor zorgt dat jouw vloer er nog jaren mooi blijft uitzien.

  • Waterbestendig: dankzij de waterafstotende laag is Livyn ideaal voor badkamers en keukens. Het is dan ook erg makkelijkschoon te maken!
  • Zacht en warm: Livyn-vloeren zijn een plezier om op te lopen, zelfs op blote voeten.
  • Stil: luxevinylvloeren bieden aanzienlijke akoestische voordelen.
  • Eenvoudig te plaatsen: het Uniclic® Multifit of Uniclic®-plaatsingssysteem garandeert een zorgeloze plaatsing.
  • Prachtige ontwerpen, geïnspireerd door de natuur: kiesuit een groot assortiment aan hout- en steenpatronen met natuurlijke uitstraling.

Tarkett PVC?

Tarket pvc stroken Amstelveen

PVC vloeren zijn uiterst flexibel. Het materiaal is soepel en stevig in één. Hierdoor is het bijzonder geschikt voor uw woonkamer, maar ook voor koudere ruimtes of ruimtes waar de temperatuur nog wel eens flink kan schommelen. De keuken, hal of gang bijvoorbeeld. Tarkett biedt een breed assortiment stroken en tegels met hout- of steendessins en voelbaar reliëf. Er zijn zelfs uitvoeringen waarbij het reliëf precies het decor van de stroken of tegels volgt. Het verschil met echt hout is daardoor bijna niet te onderscheiden. Ook is er een keuze uit brede of juist extra lange planken.

De bovenlaag is UV-verhard. Hierdoor is de toplaag supersterk. Bovendien zijn onze PVC vloeren vervaardigd volgens de Phtalate-vrije technologie. Dat maakt deze vloer uiterst veilig voor mens en milieu. Ook op lange termijn.

Naar contact

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met ons vakkundig winkel personeel.
Naar contact