SCHOONLOOP / MATTEN

Coral entreematten

Wat verwacht je van een entreemat? Dat hij vuil, zand en water van buiten tegenhoudt, zodat je vloer schoon blijft. Want er zijn veel leukere dingen te doen dan schoonmaken, toch? Maar je wilt natuurlijk ook dat hij goed past bij je interieur.

De nr 1 entreemat van Nederland

Coral maakt al 50 jaar hoogwaardige, fantastisch werkende entreematten. Ze zijn zo goed dat uit onafhankelijke tests blijkt dat ze het meeste vuil en vocht stoppen. Bovendien zijn ze nagenoeg onverslijtbaar. We geven niet voor niets 5 jaar garantie. Met een Coral-entreemat ben je verzekerd van de beste bescherming van je vloer. En de mooiste.

Schoonloop nodig?

Er valt heel wat te kiezen bij Vonk & Vloer Amstelveen

Wij leveren de gehele collectie schoonloop van Coral van Forbo zoals, Coral Luxe, Coral Welcome, Coral Brush, Coral Classic,  Coral Duo, Coral Grip,  Coral Logo, Coral Tegels, Nuway!

Praktische voordelen van Schoonloop:

  • Verwijdert vuil, Coral stopt tot 95% van het vuil binnen 6 stappen.
  • Houdt vuil vast, Coral maakt gebruik van unieke garens die het vuil en vocht opslaan in de mat. Natuurlijk is het wel belangrijk om de mat regelmatig schoon te maken, zodat er weer ruimte ontstaat voor de opslag van nieuw vuil.
  • Laat vuil eenvoudig verwijderen,  De unieke gesneden pool constructie van Coral houdt het vuil niet alleen vast; het laat het ook weer eenvoudig los wanneer er gestofzuigd wordt.
  • Weer als nieuw na reiniging, Een Coral mat is ontwikkeld om vies te worden, dit niet te laten zien én om weer eenvoudig schoon te worden. Zo ziet uw mat er altijd uit als nieuw, zelfs in zwaar gebruikte entrees.

Ontdek het plezier en gemak van een entreemat van Coral!

Wat zou uw keuze zijn?

Coral® duo?

De meest effectieve schoonloopmat

Een korte entree vraagt om een extra effectieve entreemat. Coral Duo is daarvoor ideaal. Deze schoonloopmat biedt maximale vuilverwijdering en vochtopname, zelfs op een korte afstand. Onderzoek toont aan dat Coral Duo juist in de eerste meters 10% meer vuil afschraapt dan elke andere schoonloopmat in de markt. Dit feit maakt deze mat de ultieme oplossing voor korte entrees. Heeft u een grotere entree? Dan kunt u Coral Duo perfect combineren met Coral Brush of Coral Classic.

Coral® grip?

De ideale mat tegen grover vuil voor buiten én binnen

De beste start van een schoon interieur? Begin buiten in plaats van binnen: schraap het ergste vuil al van de schoenen van uw bezoekers nog voordat zij uw gebouw binnenstappen. Coral Grip is een non woven schraapmat die in twee kwaliteiten verkrijgbaar is: medium duty (MD) en heavy-duty (HD). De mat is standaard beschikbaar zonder rug, maar is tevens te verkrijgen met rug waardoor hij waterdicht wordt. Wanneer er sprake is van zware omstandigheden dan kan Coral Grip HD worden toegepast. Dit beschikt over een gepatenteerd reliëf wat voor extra effectieve vuilafschraping zorgt.

Coral® logo?

Maak een goede eerste indruk met Coral Logo

Verwelkom uw bezoekers met uw eigen logo in uw entree. Coral Logo bestaat uit schoonloopmatten waarin uw logo verwerkt is. U kunt kiezen tussen een geprinte mat met frisse kleuren of een laser-gesneden mat met de aantrekkelijke kleuren uit de uitgebreide Coral collectie.

Coral Logo wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit garen wat ervoor zorgt dat de mat er jarenlang representatief uit blijft zien en ondertussen effectief het vuil en vocht stopt bij uw entree.

Naar contact

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met ons vakkundig winkel personeel.
Naar contact