TAPIJT

Tapijt sluit naadloos aan bij het comfortabele wonen van nu

De materialen zijn voelbaar zacht, warm en comfortabel; de kleuren en structuren verrassend modern. Van hoogpolig frisé tot kortpolig velourstapijt. Creatieve combinaties hebben van tapijt een eigentijds product gemaakt. Wie huiselijkheid en een relaxed woonklimaat belangrijk vindt, kiest voor tapijt. Zachte vloerbedekking staat voor leefbaarheid. Maar misschien belangrijker nog zijn de vele praktische voordelen.

Tapijt energie besparend

Tapijt is niet alleen een lust voor het oog, maar ook stap dichter bij comfortabel wonen. Wist je bijvoorbeeld dat tapijt energiebesparend is? En allergie geen belemmering hoeft te zijn voor de aanschaf? Ook in het onderhoud is tapijt erg gebruiksvriendelijk, dit in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht. Met weinig inspanning kan jarenlang tapijtplezier worden beleefd.

Tapijt DESSO-Denim_-141-133-Stonewash-light-1a-BW

Nieuw Tapijt?

Er valt heel wat te kiezen bij Vonk & Vloer Amstelveen

Wij leveren  alle toonaangevende merken Tapijt zoals, Ambiant, Parade, Bonaparte en Desso!

Praktische voordelen van Tapijt:

  • Zo dempt tapijt al te schrille geluiden; ideaal voor mensen die houden van rust.
  • In de woon- en slaapkamer tellen vooral de warmte-isolerende eigenschappen.
  • En dan is er nog slipvastheid, een veilig idee voor iedereen, maar in het bijzonder voor kinderen en senioren.

Ontdek het plezier en gemak van tapijt!

Wat zou uw keuze zijn?

Bonaparte tapijt?

Tapijt Bonaparte-Kira's-Dream-inzet-7

Met Bonaparte heb je altijd de kleur en structuur die het beste past bij jou en je interieur. De ontwerpers van Bonaparte lopen voorop en voelen precies aan welke kleuren en structuren nu en in de toekomst in zijn. En wat dit voor een interieur kan doen, want elk tapijt heeft z’n eigen uitstraling en toepassingsmogelijkheden. Vandaag de dag is Bonaparte daarom een van de meest toonaangevende spelers op het gebied van textiele vloerbedekking in Nederland. Kwaliteit, actualiteit in dessin, kleur en structuur, een hoog serviceniveau en een ruime keuze is wat je van Bonaparte daarom ook absoluut mag verwachten.

Desso Tapijt?

Desso heeft vele tapijtcollecties met de meest uiteenlopende kleuren en structuren. Er worden diverse synthetische garens toegepast voor de productie van tapijt, zoals polyamide, polyacryl, polyester en polypropyleen, maar DESSO Tapijt wordt veelal van polyamide gemaakt. Het is niet alleen sterk, maar ook lichtecht, elastisch en antistatisch. Bovendien brandt het niet gemakkelijk, wat de veiligheid natuurlijk ten goede komt.Naast tapijt gemaakt van synthetische garens heeft DESSO ook een uitgebreide collectie van wollen tapijten in haar assortiment. Van nature is wol veerkrachtig, elastisch, vuilwerend, zelfdovend en isolerend. Het kan antistatisch worden gemaakt, maar is bij een goede luchtvochtigheid van nature antistatisch.

Tapijt desso_studio_nature_2955_150903_22511

Parade Tapijt?

U heeft plannen met uw vloer. U wilt een vloerbedekking die rust en intimiteit brengt. Die warmte en behaaglijkheid uitstraalt en die bovendien iets van uw persoonlijkheid laat zien. Een vloerbedekking die een zachte aanvulling vormt op harde materialen als hout, glas, steen en staal in het interieur. Parade heeft het tapijt om uw plannen te realiseren. Al meer dan 200 jaar zet Parade met haar kleur- en structuurexpertise de toon. Niet voor niets is Parade marktleider op het gebied van textiele vloerbedekking in de consumentenmarkt in Nederland.

Naar contact

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met ons vakkundig winkel personeel.
Naar contact