TRAP RENOVATIE

Traprenovatie is de doeltreffende oplossing

Wanneer uw oude trap een doorn in het oog is en u toe bent aan iets nieuws.

Een trap beklede met overzettrede geeft een nieuwe, luxe uitstraling zonder dat enig hak –of breekwerk aan te pas komt

Met de knowhow van vele houtsoorten en de jarenlange ervaring in de verwerking van hout en houtproducten hebben wij een uniek traprenovatie systeem voor uw trappen. Het gepatenteerde Reno Stairs® systeem voor traprenovatie c.q. vernieuwing is uniek en heeft zich bewezen een succesvol en eerlijk product te zijn. In dit product worden alleen hoogwaardige en milieuvriendelijk materialen verwerkt. Uw trap is weer als nieuw.

De Reno Stairs® collectie bestaat inmiddels uit drie verschillende uitvoeringen;

  • MultiGarant® D20
  • Solidgarant®
  • Woodgarant®

Toe aan een Traprenovatie?

Er valt heel wat te kiezen bij Vonk & Vloer Amstelveen

Wij kunnen iedere trap voor u renoveren, ongeacht de afmeting van uw treden. Ook kunen wij de overzetten voorzien van details, zoals specaile neuslijsten, waardoor de overzettreden bij uw interieur passen. Door de afwerking van de overzettreden met onze hoogwaardige olie is vrijwel iedere kleur mogelijk en is uw trap beschermd tegen vocht en vuil !

Voordelen van een Traprenovatie:

Het renoveren van uw trap is dankzij het Reno Stairs traprenovatie systeem niet langer een kostbare aangelegeneheid. Met de hoogwaardige overzettreden ondergaat uw trap een metamorfose die niet onderdoet voor het resultaat van een complete verbouwing. Het is echter van belang dat u zich goed laat informeren over de mogelijkheden en de prijzen. Zo maakt u geen ondoordachte keuze maar een weloverwogen beslissing. Een traprenovatie kan op vele manieren uitgevoerd worden in diverse uitvoeringen en kleuren. De traprenovatie prijzen van de verschillende materialen liggen behoorlijk uiteen. Zodoende is er voor ieder budget een traprenovatie.

Er zijn meer dan 200 kleuren mogelijk! Open en dichte trappen.

Ontdek het plezier en gemak van een traprenovatie!

Wat zou uw keuze zijn?

Multigarant?

Multigarant-traprenovatie

Wie kiest voor het Multigarant systeem kiest voor de top in de traprenovatie. Deze samengesteld trede bestaat uit eem body van 15mm watervast verlijmd multiplex met daarop een toplaag van 5mm massief hout, leverbaar in alle houtsoorten. Van Frans rustiek eiken tot teak en wengé. Dit keiharde koppel van multiplex en massief hout staat garant voor een zorgeloze trap waarbij krimpen, uitzetten of werken nagenoeg is uitgesloten. De Multigarant overzettrede is (onder andere) uiterst geschikt voor bijvoorbeeld nieuwbouw, waar het vochtigheidspeil vaak erg hoog is.

Solidgarant?

Deze overzettreden bestaat uit massief houten traptreden. Deze treden zijn net als de samengestelde Multigarant treden, leverbaar in alle houtsoorten en in te kleuren in iedere gewenste kleur.

Kleuren

De houten overzettreden van Reno Stairs worden ingekleurd door middel van speciale olie. Het hout kan hierdoor iedere gewenste kleur aannemen. Of u nu kiest voor een moderne uitstraling van uw trap, een klassieke sfeer of voor een bontgekleurde speelsheid van felgekleurde traptreden. Met een ruime keuze uit tal van kleuren en houtsoorten is er ongetwijfeld voor ieder wat wils.

traprenovatie-solidgarant

Woodgarant?

traprenovatie-woodgarant

Deze treden bestaan uit massief houten traptreden van maarliefst 40mm dik speciaal bedoeld voor de traprenovatie van uw stalen trap.

Kleuren

Ook hier geldt dat iedere kleur mogelijk is door het toepassen van speciale olie op het hout.

Veiligheid

De veiligheid van uw trap is erg belangrijk. Om deze te garanderen plaatsen wij in de houten overzettreden een rubberen antislipstrip. Deze antislipstrip zorgt ervoor dat u ten alle tijden grip heeft en de trap veilig op en af kunt. De antislipstrips zijn beschikbaar in de kleuren zwart, wit, bruin, grijs en aluminium look.

Naar contact

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met ons vakkundig winkel personeel.
Naar contact